Μπεζέδες η μερεγκάκια φανταστικα. Για πάβλοβα η και σκέτα
Χτυπαμε τα ασπραδια να γινουν μαρεγκα για 5 λεπτα. Ριχνουμε τις βανιλιες και σταδιακα σιγα σιγα την ζαχαρη ενω χτυπαμε με το μιξερ. Βαζουμε σε κορνε και κανουμε ροζετες. Ψηνουμε για μια ωρα στους 120 αντιστασεις η 100 για μιαμιση ωρα αν τους θελουμε πιο λαστιχωττους. Αφηνουμε να κρυωσουν καλα και επειτα βγαζουμε απο την λαδοκολλα.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.