Βαζουμε στο μουλτι τα υλικα για την βαση να γίνουν μια παστα. Απλωνουμε σε ταρτιερα και παταμε με κουταλι να παει παντου. Βαζουμε ψυγειο για μιση ωρα. Χτυπαμε στο μιξερ τη κρεμα γαλακτος να γινει σφιχτη σαντιγι μαζι με το ροφημα εσπρεσσο. Ενσωματωνουμε αυτο το μειγμα στη λιωμενη κουβερτουρα. Απλωνουμε την κρεμα πανω απο την βαση και παγωνουμε για 2 ωρες. Ζεσταινουμε την κρεμα γαλακτος για την γκαναζ και περιχυνουμε την ψιλοκομμενη κουβερτουρα. Ανακατευουμε λιγα λεπτα με μαριζ και περιχυνουμε το γλυκο μας πανω απο μια σχαρα. Βαζουμε ψυγειο για 2-3 ωρες.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.