Αφράτη πάστα ταψιού με γκανάζ σοκολάτας!
Για το παντεσπάνί: Χτυπάμε τα αυγα με τη ζάχαρη να αφρατάψουν. Ρίχνουμε τη βανίλια και προσθέτουμε το αλεύρι, το κακάο και το baking powder. Προσθέτουμε το ηλιέλαιο. Αδειάζουμε το μείγμα σε ταψάκι βαθύ βουτυρωμένο 35*30εκ. και ψήνουμε στους 180 για 10' στον αέρα. Βράζουμε το σιρόπι και περιχύνουμε το παντεσπάνι.Αφήνουμε να κρυώσει.
Για την κρέμα: Χτυπάμε την Garni να γίνει σαντιγι και προσθέτουμε το ζαχαροόχο. Απλώνουμε την κρέμα στο κρύο παντεσπάνι. Βάζουμε ψυγείο για 1 ώρα.
Για την γκανάζ: Βράζουμε το γάλα, ρίχνουμε τη σοκολάτα και ομογενοποιούμε. Περιχύνουμε τη γκανάζ πάνω απο τη κρέμα και βάζουμε ξανά ψυγείο. Πασπαλίζουμε με τρούφα ή νιφάδες σοκολάτας.