Ένα γλυκάκι γρήγορο και απολαυστικό που το σκέφτηκα συνδυάζοντας διάφορες συνταγές που είχα κατά νου
Στρώνουμε σε ένα μακρόστενο μεγάλο τάπερ μία στρώση μπισκότα αφου πρώτα τα βουτήξουμε ελαφρά σε 1 φλυτζάνι γάλα
Κάνοντας ακριβώς την ίδια διαδικασία, στρώνουμε ακόμα μια σειρά μπισκότα. Χτυπάμε με το μίξερ χειρός το ζαχαρούχο γάλα με την σαντυγί μόρφατ και ρίχνουμε σιγά σιγά μέσα στο μίγμα και την κουβερτούρα την οποία την έχουμε λιώσει σε μπαιν-μαρί. Αφου χτυπησουμε με το μιξερ καλά τα υλικά και γίνουν μια παχύρευστη κρέμα την απλώνουμε πάνω από τα μπισκότα μας. Απλώνουμε ακόμα μια σειράμπισκότα βουτυγμένα ελαφρά στο γάλα. Πάλι με το μιξερ χειρός χτυπάμε 1,5 κούπα γάλα μαζί με τα 3 φακελάκια σαντυγί στιγμής και την απλώνουμε ομοιόμορφα πάνω από το γλυκό μας. Πασπαλίζουμε με νιφάδες σοκολάτας ή τρούφα και βάζουμε το γλυκό μας στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες πριν το σερβίρουμε.