ΚΑΝΤΑΙΦΙ ΜΕ ΦΡΈΣΚΟ ΒΟΎΤΥΡΟ
Ανακατεύουμε τους ξηρους καρπους με την κανέλα. Κόβουμε μισή χούφτα κανταΐφι, 25 γρ το καθε μπαλακι το ανοίγουμε λίγο με τα χέρια μας ώστε να ξεκολλήσουν οι ίνες μεταξύ τους και βάζουμε στο κέντρο λίγο από τη γεμιση. Τυλίγουμε το κανταΐφι σε ρολό, διπλώνοντας παράλληλα τα πλαϊνά προς τα μέσα, για να εγκλωβίσουμε τη γέμιση.
Βαζουμε το ένα δίπλα στο άλλο στο ταψί κολλητά. Όταν τελειώσει το κανταΐφι και έχει γεμίσει το ταψί περιχύνουμε τα ρολά με το λιωμένο βούτυρο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ºC για 50' περιπου .
Σιρόπι
Βράζουμε τη ζάχαρη, το νερό και τη γλυκόζη για 3 λεπτά Μόλις βγάλουμε το κανταΐφι, όσο είναι ζεστό το περιχύνουμε με το ζεστό σιρόπι. Έτσι θα γίνει πιο τραγανό. Αφήνουμε μέχρι να κρυώσει το γλυκό .