Γιαννιώτικο Σιροπιαστό
Συνταγή και εκτέλεση Irini Filippi
Εύκολη
Φθηνή

Ένα ξεχωριστό σιροπιαστό δοκιμάστε το!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Γιαννιώτικο Σιροπιαστό

Ανακατεύουμε τα υλικά της γέμισης σε ένα μπολ.
Ξένουμε καλα το κανταΐφι. Σε κάθε δύο φύλλα κρούστας στρώνουμε κανταΐφι και 3-4 κσ γέμιση. Βουτυρώνουμε και τυλίγουμε ρολό.
Κόβουμε σε μικρά μπαστούνακια και ψήνουμε για 45' περίπου στους 160 °c.


Σιροπιάζουμε καυτό το γλυκό με το σιρόπι κρύο.

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μπες στο φόρουμ των συνταγών
εργαλεία μαγειρικής - συνταγές
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search