Ένα παραδοσιακό γλύκισμα με χειροποίητο φύλλο!
Ανακατεύουμε τα υλικά για την ζύμη μας και αφήνουμε 1 ώρα να ξεκουραστεί. Την χωρίζουμε σε 40 μπαλάκια των 40 - 45 γρ . Σκεπάζουμε με μια βρεγμένη πετσέτα και τα αφήνουμε για 30- 40 λεπτά. Ανοίγουμε τα φύλλα με νισεστέ 2-2 . Το ένα το ανοίγουμε σε μέγεθος 15 εκ περίπου το ίδιο και το δεύτερο. Ενδιάμεσα βάζουμε αρκετό νισεστέ και έπειτα το ανοίγουμε με τη βέργα σε όσο πιο λεπτό φύλλο μπορούμε. Στο τέλος ξεχώρισαν τα φύλλα. Βάζουμε 10 φύλλα κάτω, το ένα τρίτο της γέμισης, ξανά δέκα φύλλα, γέμιση και ακόμα μια φορά το ίδιο. Τελειώνουμε με 10 φύλλα από πάνω. Χαράζουμε και με ένα κουτάλι ρίχνουμε 300 γρ βούτυρο λιωμένο κλαριφιέ. Ψήνουμε στους 150 για 2 1/2 ώρες αντιστάσεις. Βράζουμε τα υλικά για το σιρόπι 3-4 λεπτά και σιροπιάζουμε να είναι κρύο το σιρόπι καυτός ο μπακλαβάς μόλις βγει από το φούρνο.