Ζύμη για γλυκές τάρτες. Υπέροχη μπισκοτένια γεύση.
Στον κάδο του μίξερ κοσκινίζουμε όλα τα στερεά μαζί. Κόβουμε το βούτυρο σε κυβάκια και το ρίχνουμε στα στερεά. Με το φτερά χτυπάμε την ζύμη, μέχρι να γίνει σαν άμμος. Προσθέτουμε το αυγό και συνεχίζουμε το ζύμωμα μέχρι να αρχίσει να γίνεται μπάλα. Το βάζουμε στον πάγκο εργασίας και με τις παλάμες μας το ανοίγουμε και το διπλώνουμε, μέχρι να γίνει λεία η ζύμη. Την τυλίγουμε με διαφανή μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο 1 ώρα να παγώσει.