Για το παντεσπάνι
Βάζουμε τα αυγά και την ζάχαρη χτυπάμε καλά μέχρι να ασπρίσει το μείγμα. Όταν είμαστε έτοιμοι ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά (τα στερεά υλικά κοσκινισμένα) ανακατεύουμε με μια σπάτουλα και βάζουμε σε ταψί που έχουμε βάλει λαδόκολλα. Ψήνουμε 180 αντιστάσεις 20-25 λεπτά τσεκάρουμε με μια οδοντογλυφίδα η με ένα μαχαίρι τρυπώντας το πρέπει να βγαίνει στεγνό. Ταψί 30εκατοστα η τσέρκι
Για το σιρόπι
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός το κονιάκ βράζουμε για δυο τρία λεπτά και πριν αφαιρέσουμε ρίχνουμε το κονιάκ.
Για την κρέμα σοκολάτας
Ψιλοκόβουμε τις σοκολάτες και βάζουμε 200γρ κρέμα γάλακτος βάζουμε σε φούρνο μικροκυμάτων η σε κατσαρόλα να λιώσει. Αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει. Βάζουμε τα 500γρ κρέμας στο κάδο η στο μιξερακι να γίνει σαντιγί κατά την διάρκεια του χτυπήματος βάζετε την άχνη ζάχαρη 50-60γρ. Όταν είναι έτοιμη η σαντιγί ενσωματώνουμε με απαλές κινήσεις με την σοκολάτα σταδιακά.
Χτυπάμε και την φυτική κρέμα να γίνει σαντιγί και αρχίζουμε το στήσιμο όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο… https://www.youtube.com/watch?v=GL2N-ikcz0o&t=7s