Σοκολατένιος κορμός γεμάτος σοκολάτα!!! Για τους λάτρεις του είδους!
Ζεσταίνω το γάλα, κρατώντας ένα φλιτζάνι στο οποίο θα ανακατέψουμε το κακάο, την ζάχαρη και την σκόνη αραβοσίτου κακάο. Μόλις ζεσταθεί το γάλα , προσθέτουμε μέσα σε αυτό το μείγμα με το κακάο και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει. Μεταφέρουμε την κρέμα σε γυάλινο μπολ, ακουμπάμε σελοφαν απάνω στην κρέμα για να μην κάνει πέτσα και αφήνουμε να κρυώσει.
Στήνουμε το γλυκό σε μια φόρμα μακρόστενη (η δική μου είναι μέτρια για κεικ) την οποία έχουμε ντύσει με διαφανές μεμβράνη, κάνοντας στρώσεις εναλλάξ ξεκινώντας με πτι μπερ τα οποία τα βουτάμε στο χυμό, συνεχίζουμε με την κρέμα και ξανά πτι μπερ, μέχρι να τελειώσουν τα υλικά, τελειώνουμε πάλι με πτι μπερ!!
Φυλάμε στο ψυγείο 3-4 ώρες να δέσει.
Ετοιμάζουμε την γκανάζ: ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος, την φέρνουμε σε σημείο βρασμού και περιχύνουμε την τεμαχισμένη κουβερτούρα, αφήνουμε 2 λεπτά και ανακατεύουμε με μια μαρίζ μέχρι να γίνει λεία.
Περιχύνουμε το γλυκό που το έχουμε γυρίσει σε μια πιατέλα και αφαιρούμε την μεμβράνη.
Διακοσμούμε όπως μας αρέσει.