Παγωτό με Κανταιφι
Κανταιφι
Στρωνω τό κανταιφι στο πυρέξ και από πάνω ρίχνουμε τό βούτυρο τό βάζουμε στο φούρνο στους 200 βαθμους αντιστασεις μέχρι να πάρει χρωμα. σιροπιαζουμε αμεσως μολις βγει απο το φουρνο με χλυαρο σιροπι
σιροπι
βαζουμε ολα τα υλικα μαζι και οταν παρει βρασει αφηνουμε για εξι λεπτα
παγωτο
Χτυπαμε τό Μορφατ με το ζαχαρουχο για λίγα λεπτά μετά προσθέτουμε το γάλα και είναι έτοιμο τό βάζουμε για 1 ώρα καταψυξη και μετά το ρίχνουμε πανό στο καντάφι.