Προθερμαίνουμε τον φούρνο .
Χτυπάμε με το μίξερ τα ασπράδια αυγών με μία πρέζα αλάτι και σταδιακά προσθέτουμε 180-200 γρ. ζάχαρη και χτυπάμε μέχρι να γίνει μαρέγκα.
Με μία σπάτουλα, ενσωματώνουμε 250 γρ ινδοκάρυδο.
Με την βοήθεια 2 κουταλιών, κάνουμε μικρά βραχάκια και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί στον οποίο έχουμε στρώσει μια λαδόκολλα.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά. Το παρακολουθούμε… όταν έχει ένα χρώμα χρυσαφί, τότε είναι έτοιμα.