Εργολάβοι γεμιστοί με μαρμελάδα όπως παλιά. Η συνταγή είναι επαγγελματική με αλεύρι αμυγδάλου.
Βάζουμε τα ασπράδια αυγού σε ένα μπολ τα χτυπάμε να γίνουν μαρέγκα και έπειτα βάζουμε σταδιακά την μισή άχνη εφόσον ακόμα χτυπάμε με το μίξερ. Εφόσον η μαρέγκα γυαλίσει βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Βάζουμε την ζύμη μας σε κορνέ κάνουμε ροζέτες σε ταψί με λαδόκολλα διορθώνουμε με το δάχτυλο μας βουτηγμένο σε λίγο νερό πασπαλίζουμε με αμύγδαλο. Ψήνουμε αντιστάσεις 180 για 15 λεπτά ακριβός. Αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και βάζουμε μαρμελάδα και κολλάμε ανά δυο κομμάτια