Σουτζουκάκια σμυρνέικα αυθεντική συνταγή με κίμινο και σκόρδο.
Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά το ψωμί το οποίο έχουμε μουλιάσει βάζουμε το σκόρδο και όλα τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε να αναμειχθούν τα αρώματα των αρωματικών. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το κρεμμύδι το σκόρδο και το λάδι και τα σοτάρουμε καλά έπειτα ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά της σάλτσας και αφήνουμε να δέσει καλά. Τηγανίζουμε τα σουτζουκάκια μας και τα βάζουμε μέσα στην κατσαρόλα μαζί με λίγο από το λάδι τους και τα ψήνουμε στο φούρνο για 25 λεπτά αντιστάσεις.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.