Φανουρόπιτα με διαφορετικά υλικά & γεύση. Δεν τρίβετε δεν λασπώνει και μένει αφράτη. Χωρίς πορτοκάλι
Σε ένα μίξερ βάζουμε το γάλα αμυγδάλου και σταδιακά θα αρχίσουμε να ρίχνουμε το σπορέλαιο. Μόλις δημιουργήσουμε μια άσπρη κρέμα θα βάλουμε τις βανίλιες την ζάχαρη. Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπεικιν και το ρίχνουμε σιγά σιγά στο μείγμα μας. Τέλος ρίχνουμε και το γλυκάνισο. Το βάζουμε σε ταψί καλά λαδωμένο και το ψήνουμε αέρα 40-45 λεπτά