50γρ νωπή μαγιά η δυο φακελάκια ξερή
450 γρ νερό χλιαρό
650γρ αλεύρι σκληρό (δυνατό)
300γρ ζάχαρη
1 τσιμπιά αλάτι
300γρ σπορέλαιο
½ κ.γ γαρύφαλλο
1 κ.σ κανέλλα
200γρ σταφίδα μαύρη
Άχνη για το στόλισμα
Φανουρόπιτα με μαγιά
Στο βίντεο θα δειτε την εκτέλεση
Το ταψί είναι 25χ35
Χρόνος φουσκώματος είναι 20-40 λεπτά ανάλογα με τον όγκο που θέλετε στην πίτα σας
Ψήσιμο αντιστάσεις για 45-50 λεπτά στην μέση του φούρνου