Το σίγουρο είναι ότι αν δοκιμάσετε μια φορά αυτή την πορτοκαλόπιτα δεν θα ξανακάνετε άλλη.
Ξεκινάμε με το σιρόπι που βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και αφαιρούμε από την φωτιά 3 λεπτά μετα το πρώτο βράσιμο. Βάζουμε τα φύλλα στο φούρνο αφού τα έχουμε κόψει σε ροδέλες και τα έχουμε ανοίξει να πάρουν ένα ωραίο χρώμα στους 110-120 αέρα. Χτυπάμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μια και όταν είναι έτοιμα τα φύλλα αρχίζουμε και ενσωματώνουμε με το μείγμα μας. Ψήνουμε αντιστάσεις η αέρα στους 160 για 40 λεπτά περίπου μόλις βγει σιροπιάζουμε αμέσως.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.