Μαντολάτο σπιτικό γρήγορο, εύκολο, μαλακό, νόστιμο, γεμάτο αμύγδαλα.
Συνταγή και εκτέλεση George Zolis
Πολύ εύκολη
Φθηνή

Μαντολάτο σπιτικό γρήγορο, εύκολο, μαλακό, νόστιμο, γεμάτο αμύγδαλα.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Μαντολάτο σπιτικό γρήγορο, εύκολο, μαλακό, νόστιμο, γεμάτο αμύγδαλα.

Καβουρδίζουμε το αμύγδαλο στους 200 βαθμούς αντιστάσεις για 10 λεπτά. Χτυπάμε το ασπράδι αυγού (θερμοκρασία δωματίου) να γίνει μαρέγκα. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε την ζάχαρη το μέλι και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν τουλάχιστον για επτά λεπτά καθαρίζοντας συνέχεια τα τοιχώματα της κατσαρόλας. Τέλος βάζουμε το αλάτι και την βανίλια. Μετα τα επτά λεπτά όσο χτυπάμε το ασπράδι  σιγά σιγά ενσωματώνουμε το σιρόπι και τέλος βάζουμε το αμύγδαλο. Σε ταψί με λαδόκολλα ρίχνουμε το μείγμα και βάζουμε ψυγείο να κρυώσει καλά για να το κόψουμε..

Αναπαραγωγή βίντεο

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής
© Μαγειρικές Απολαύσεις. Created By Siteline

Search