Δροσερό εύκολο και γρήγορο γλυκό με γεύση ροδάκινο που μπορεί να βγεί και σε light μορφή γιατι μπορει να μην μπει η ζαχαρη.
Βαζουμε ολα τα υλικα της κρεμας μαζι σε μια κατσαρολα εκτος το βουτηρο. Αφηνουμε να ερθει βρασμος και ανακατευουμε συχνα μεχρι να πηξη καλα. Ριχνουμε το βουτηρο και ανακατευουμε μεχρι να λιωσει και πασπαλιζουμε με ινδικη καρυδα ενα ταψι 37Χ25 και ριχνουμε το μειγμα. Βαζουμε στο ψυγειο να κρυωσει και επειτα κανουμε την σαντιγι και την ριχνουμε απο πανω απο την κρεμα. πασπαλιζουμε ξανα με ινδικη καρυδα και κοβουμε κομματια τα οποια μπορουμε να βαλουμε το ενα πανω απο το αλλο η να το προσφερετε και με ενα απλο κομματι.