Βασική κρέμα ζαχαροπλαστικής (κρέμα πατισερί)
Συνταγή και εκτέλεση George Zolis
Πολύ εύκολη
Φθηνή

Βασική κρέμα ζαχαροπλαστικής (κρέμα πατισερί)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Βασική κρέμα ζαχαροπλαστικής (κρέμα πατισερί)

Βάζουμε 800γρ γάλα σε μια κατσαρόλα και αφήνουμε μέχρι να έρθει βρασμός ρίχνουμε την ζάχαρη και το αλάτι. Έχουμε ανακατέψει τον νισεστέ με τα 200γρ γάλα και ρίχνουμε σιγά σιγά μέσα στο γάλα που βράζει. Ρίχνουμε το βούτυρο να κατεβεί η θερμοκρασία της κρέμας  την βανίλια και τέλος τους δυο κρόκους ανακατεύοντας συνέχεια. Βάζουμε σε ταψί και βάζουμε μια μεμβράνη πάνω στην κρέμα ώστε να μην κάνει πέτσα το επάνω μέρος και έπειτα μπαίνει ψυγείο για τρεις με τέσσερις ώρες. Όταν την βγάλουμε από το ψυγείο χτυπάμε με μίξερ χειρός ώστε να γίνει λεία και χρησιμοποιούμε όπου θέλουμε94989116 10216392213943164 6936329963511480320 o

Αναπαραγωγή βίντεο

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής
© Μαγειρικές Απολαύσεις. Created By Siteline

Search