Βασιλοπιτα κεικ
Αφήνουμε το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου να μαλακώσει και τα αυγά να έρθουν επίσης σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.
Χτυπάμε το βούτυρο και ρίχνουμε, τμηματικά, τη ζάχαρη και ένα-ένα τα αβγά. Συνεχίζουμε το χτύπημα για 3 λεπτά και ριχνουμε τις βανίλιες και το ξυσμα Ανακατεύουμε ελαφρά.. Προσθέτουμε διαδοχικά το αλεύρι με το γάλα,
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα στρόγγυλη. Αδειάζουμε το μείγμα σε 30αρι ταψι και χτυπάμε ελαφρά τη φόρμα στον πάγκο.
Ψήνουμε σε προ θερμασμένο φούρνο στους 160oC αντιστασεις για περίπου 55 με 60 λεπτά.
Αφήνουμε για 10 λεπτά να κρυώσει. Ύστερα, το ξεφορμάρουμε σε πιατέλα, αφού κρυώσει εντελώς στολιζουμε με οτι θελουμε.