Βασιλοπιτα κεικ
Συνταγή και εκτέλεση George Zolis
Πολύ εύκολη
Φθηνή

Βασιλοπιτα κεικ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Βασιλοπιτα κεικ

Αφήνουμε το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου να μαλακώσει και τα αυγά να έρθουν επίσης σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.
Χτυπάμε το βούτυρο και ρίχνουμε, τμηματικά, τη ζάχαρη και ένα-ένα τα αβγά. Συνεχίζουμε το χτύπημα για 3 λεπτά και ριχνουμε τις βανίλιες και το ξυσμα Ανακατεύουμε ελαφρά.. Προσθέτουμε διαδοχικά το αλεύρι με το γάλα, 
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα στρόγγυλη. Αδειάζουμε το  μείγμα σε 30αρι ταψι  και χτυπάμε ελαφρά τη φόρμα στον πάγκο.
Ψήνουμε σε προ θερμασμένο φούρνο στους 160oC αντιστασεις για περίπου 55 με 60 λεπτά.
Αφήνουμε για 10 λεπτά να κρυώσει. Ύστερα, το ξεφορμάρουμε σε πιατέλα, αφού κρυώσει εντελώς στολιζουμε με οτι θελουμε.

Κατηγορία: 
Ετικέτες:

Αναπαραγωγή βίντεο

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής
© Μαγειρικές Απολαύσεις. Created By Siteline

Search