Βασιλοπιτα
Η εκτελεση ειναι ιδια με αυτη του κεικ μονο που χτυπαμε τα ασπραδια μαρεγκα σφιχτη.Χτυπαμε το βουτυρο με τη ζαχαρη ριχνουμε τους κροκους τα μυρωδικα τη σοδα με το χυμο το γαλα και τελος προσθετουμε το αλευρι με τη μαρεγκα εναλαξ ανακατευοντας προσεχτικα ριχνουμε ξυσμα καρυδια και προαιρετικα τριματα σοκολατας και αδειαζουμε το μειγμα η σε 28αφι βαθυ ταψι ή σε 30αρι κανονικο. Το γλασο ειναι κατι σαν ζαχαροπαστα που εκανα μονη μου με ενα κιλο αχνη, 2κσ μελι και νερο κουταλια κουταλια μεχρι να γινει σαν ζυμαρακι σφιχτο. Το ανοιξα αναμεσα σε δυο λαδοκολες και τυλιξα την πιτα.