Ετοιμάζουμε μια σάλτσα ντομάτας με το τριμμένο κρεμμύδι, την τριμμένη ντομάτα και τον πελτέ, αλάτι , πιπέρι, λίγο μπούκοβο και μισό ποτήρι νερό. Αφήνουμε να σιγομαγειρευτεί ένα 15λεπτο να δέσει.
Σε ένα τηγάνι τηγανίζουζουμε σε λίγο λάδι της γαρίδες, 2 λεπτά από κάθε μεριά, και τις σβήνουμε με ένα σφηνάκι ούζο.
Ρίχνουμε εκεί μέσα την έτοιμη σάλτσα ντομάτας να πάρει μια βράσει όλο μαζί.
Αφαιρώ τις γαρίδες και μέσα στην σάλτσα βάζω τα βρασμένα μακαρόνια, ανακατεύουμε καλά και τοποθετούμε πάλι τις γαρίδες!