Παραδοσιακό γλύκισμα που μας έρχεται απο την Τουρκία.
Βάζουμε το γάλα το σιμιγδάλι κ τη ζάχαρη στη κατσαρόλα. Μεχρι να αρχίσει να βράζει ανακατεύουμε συνεχώς, μόλις αρχίζει κ βράζει θα γίνει πιο παχυρευστο ρίχνουμε το βούτυρο κ την βανίλια κ συνεχίζουμε να ανακατεύουμε για περίπου 4 - 5 λεπτά κ το κατεβάζουμε από την φωτιά.
Περιμένουμε να κρυώσει αλλά ανακατεύουμε που κ που για να μην ξεραθεί από πάνω.
Οταν κρυωσει ρίχνουμε μέσα την σκόνη για την σαντιγί κ με το χέρι ανακατεύουμε κ πλάθουμε όπως μια ζύμη. Αν το νιώθετε πολύ μαλακό ώστε να μην μπορείτε να το πλασετε ρίξτε λίγο ινδική καρύδα ώστε να γίνει πιο σκληρό.
Μετά φτιάχνουμε μπαλάκια όπως της φωτογραφίας τα "βουτάμε" στην καρύδα να πάει παντού κ βάζουμε ένα φουντουκι από πάνω.
Τα βάζουμε στο ψυγείο κ περιμένουμε μια ωρίτσα να κρυώσουν κ είναι ετοιμα.