Αυτή η Ελληνική συνταγή για ψάρι μαρινάτο θα σας ενθουσιάσει, θα την φτιάχνετε συνέχεια. Greek sushi
Πλένουμε και καθαρίζουμε καλά τα ψάρια μας. Τα φιλεταρουμε (Βλέπε βίντεο) και έπειτα σε ένα σκεύος βάζετε λίγο χοντρό αλάτι και κάνετε μια στρώση με τα ψάρια. Βάζετε αλάτι και επαναλαμβάνετε μέχρι να τελειώσουν. Στις τρεις ώρες ξεπλένετε καλά τα ψάρια και τα βάζετε σε μαριναδα που έχετε φτιάξει μετα υλικά που σας δίνω. Μετα από 8 ώρες μπορείτε να δοκιμάσετε.