Καλαμαρι γεμιστο
Σωταρω ελαφρα το λαδι με τα κρεμυδια κ σκορδο...και λιγες ακρες απο τα πλοκαμια... σβηνω με το κρασι... συν ντοματα συν τα υπολοιπα υλικα...και το ρυζι.
Αφηνω να παρουν μια βραση ενω ανακατευω συνεχως... ριχνω μια κουπα νερο κλεινω το ματι και το αφηνω μιση ωρα να φουσκωσει το ρυζι.
Στη συνεχεια γεμιζω το καλαμαρι το στερεωνω με ενα ξυλακι απο σουβλακια..το βαζω στην κατσαρολα και τα πλοκαμια( γεμισα κ 3-4 πιπεριες κερατο γιατι εμεινε λιγη γεμιση...) ριχνω νερο μολις να το σκεπαζει και λαδι και το βραζω μεχρι να μαλακωσει και να μελωσει η σαλτσα του.
Εγινε νοστιμοτατο