Γαριδομακαρονάδα εύκολη , νηστίσιμη & πεντανόστιμη.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό και το αλάτι μιάμιση κουταλιά της σούπας μόλις βράσει το νερό ρίχνουμε το ζυμαρικό και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο λέει η συσκευασία. Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το κρεμμύδι το σκόρδο και το λάδι και σοτάρουμε για λίγο. Ρίχνουμε τις γαρίδες σοτάρουμε για αλλά δυο λεπτά και ρίχνουμε τον μαϊντανό και αμέσως μετα τον πελτέ τον χυμό ντομάτα και το αλάτι το πιπέρι και την ζάχαρη ανακατεύουμε και ρίχνουμε νερό από τα ζυμαρικά μας να καλύψει τις γαρίδες αφήνουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά να δέσει και ρίχνουμε το ζυμαρικά ανακατεύουμε και σερβίρουμε βάζουμε από πάνω μαϊντανό και πιπέρι