Μπουγάτσα Γρήγορη και εύκολη
Ζύμη:
Τα ζυμώνουμε όλα μαζί και βάζουμε ψυγείο μέχρι να τελειώσουμε την κρέμα...μέσα στην διαφανής μεμβράνη
Κρεμα
Όλα μαζί στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να πάρει βράσει και να πήξει....
Προθερμενουμε τον φούρνο στους 180
Την κόβουμε την ζύμη σε δύο άνισα μέρη το πιο πολύ πλάθουμε μπαλάκι και το ανοίγουμε φύλο το στρώνουμε στο ταψί μας, βάζουμε μέσα Την κρέμα και κλείνουμε την μπουγάτσα με το άλλο πιο λεπτό φύλο θα μας βγει...
Αλειφουμε με αυγό από πάνω και την ψίνουμε μέχρι να ροδίσει...
Για την επικάλυψη :
Ζάχαρη άχνη
Κανέλα
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.