Μπισκοτα καρπουζακια
Φτιαχνουμε τη ζυμη και την χωριζουμε σε δυο μερη κανουμε το ενα κοκινο το αλλο μισο το χωριζουμε στα δυο και κανουμε το ενα πρασινο τοαλλο μενει ασπρο τυλιγουμε μεμεμβρανη βαζουμε στο ψυγειο μιση ωρα να κρυωσει παιρνουμε το κοκκινο κομματι και το κανουμε ρολο λιγο χοντρο ανοιγω με πλαστη το ασπρο και τυλιγουμε στο κοκκινο το ιδιο και με το πρασινο κοβουμε φετες και την φετα στη μεση για να γινει το καρπουζι βαζουμε 3 4 σταγονες σοκολατας ψηνω στους 170β 15λ αναλογα το φουρνο δεν θελουν πολυ ψησιμο χανεται το χρωμα καλη επιτυχια
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.