Μπακλαβαδακια ατομικα
Βάζουμε για το σιρόπι όλα τα υλικά μαζί σε κατσαρόλα οταν ειναι ετοιμος ο μπακλαβας. Μόλις πάρει την πρώτη βράση μετράμε 6 λεπτά και σιροπιαζουμε ζεστα και τα δυο και σιροπι και μπακλαβας.
Σπάμε στο μούλτι τα αμύγδαλα και το φιστίκι λιώνουμε το βούτυρο, . Βουτυρώνουμε καλά το ταψί και βάζουμε το ένα φύλλο βάζουμε βούτυρο και δυο κουταλάκια διάσπαρτα από το φιστίκια και το αμύγδαλο και συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα. Κοβετε τα φυλλα σε σχεδιο που θελετε. Αν περισσέψει βούτυρο θα το ρίξετε από πάνω όλο. Ψήνετε σε μέτριο προ θερμασμένο φούρνο μιαμιση ωρα αντιστάσεις 150 το ταψί χαμηλά. Μόλις βγει από το φούρνο σιροπιάζουμε.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.