Κουλουράκια πορτοκαλιού
Συνταγή και εκτέλεση Μαρία Γεωργοπούλου
Πολύ εύκολη
Φθηνή

Αρωματικά κουλουράκια πορτοκαλιού...τρώγονται μετά μανίας όλες τις ώρες!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Κουλουράκια πορτοκαλιού

Χτυπάμε στο μίξερ πολύ καλά το λάδι με τη ζάχαρη. Κατόπιν προσθέτουμε το φρέσκο χυμό πορτοκάλι όπου έχουμε διαλύσει μέσα τη σόδα, το κονιάκ, αλάτι, κανέλα, ξύσμα και τέλος το αλεύρι με το baking powder κοσκινισμένα. Πλάθουμε, τα περνάμε με αυγό και πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε για 15 λεπτά περίπου, ανάλογα πάντα τον φούρνο μας αλλά και το μέγεθος, στους 180 βαθμούς με αέρα. Αλεύρι ίσως να χρειαστείτε λίγο παραπάνω ή λιγότερο, ώστε η ζυμη σας να ειναι μαλακή και να πλάθετε.

Ετικέτες:
Tags:

Κριτικές

5
Τρίτη, 05 Ιουνίου 2018
Τα ποιο αφρατα κουλουρακια που εχω φτιαξει!!
- Μαρία
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής
© Μαγειρικές Απολαύσεις. Created By Siteline

Search

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.