Μιλφειγ εύκολο, νόστιμο, δροσερό. Η σφολιάτα μένει τραγανή μέχρι το τελευταίο κομμάτι. Millefeuille
Σε ταψί με λαδόκολλα βάζουμε τις σφολιάτες και τις ψήνουμε 200 βαθμούς αντιστάσεις μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρώμα.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά εκτός το βούτυρο και την βανίλια. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να πήξη η κρέμα μας και ρίχνουμε την βανίλια και έπειτα το βούτυρο. Βάζουμε σε ταψί με μεμβράνη από πάνω και το αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει καλά. Κόβουμε τις σφολιάτες να είναι ίδιες μεταξύ τους και βάζουμε σαν βάση την μια σφολιάτα και ρίχνουμε την μισή κρέμα μας αφού πρώτα την έχουμε χτυπήσει καλά πρώτα να αφρατέψει. Βάζουμε από πάνω το άλλο κομμάτι σφολιάτα και την υπόλοιπη κρέμα και πασπαλίζουμε με τρίμμα από την σφολιάτα και άχνη ζάχαρη.