Κεφτέδες λαχανικών
Τρίβουμε στη χονδρή μερια του τρίφτη τα κολοκυθάκια τα καρότα και το κρεμμύδι βάζουμε 1 κ γλ αλάτι ανακατεύουμε και αφήνουμε στο σουροτιρι για μια ώρανα στραγγίσουν τα υγρά τους.χτυπαμε τα αυγά σε ένα μπολ πιέζουμε να φύγουν τα πολλά υγρά από τα λαχανικά που τριψαμε τρίβουμε και την πατάτα στη λεπτή μεριά του τρίφτη πιέζουμε και την πατάτα να φύγουν τα υγρά και βάζουμε στο μπολ βάζουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε βάζουμε αραβοσιτελαιο και λίγο ελαιολαδο στο τηγάνι ένα εκατοστό βάζουμε σε μέτρια φωτιά παίρνουμε 1 κσ υλικό βάζουμε στο τηγάνι και πιέζουμε από πάνω απαλα για να γίνουν λίγο λεπτά τηγανίζουμε τα γυρίζουμε 2_3 φορες μέχρι να ροδισουν.