Κέικ με αλεύρι καρύδας και άρωμα βανίλιας το γλυκο ειναι διαιτης
Ρίχνουμε όλα τα υλικά πλην του μπέικιν παουντερ και χτυπάμε καλά με ενα σύρμα
στο τέλος ρίχνουμε και το μπέικιν παουντερ και ομογενοποιουμε με μια σπάτουλα μαριζ, αδειάζουμε το μίγμα σε σε μια φόρμα ενω εχουμε στρώσει μια λαδόκολλα,
εγώ φούρνισα στους 200 βαθμούς αντίσταση πανω κάτω περίπου 30 λεπτά το ψήσιμο είναι ανάλογα τον φούρνο δείτε το.
Καλή επιτυχία σε όσους το φτιάξουν και καλή απόλαυση.