Κουνέλι στιφάδο με κρεμμυδάκια. Μπορεί να γίνει με κοτόπουλο η μοσχάρι.
Βάζουμε τα κρεμμυδάκια με τα 50γρ ελαιόλαδο να τα θωρακίσουμε. Ρίχνουμε την ζάχαρη και συνεχίζουμε για άλλο ένα λεπτό. Κόβουμε το κουνέλι μερίδες και το βάζουμε να σωταριστει μέχρι να φύγουν τα υγρά του. Ρίχνουμε τα 100γρ ελαιόλαδο το ψιλοκομμένο σκόρδο και κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρώμα. Ρίχνουμε τον πελτέ συνεχίζουμε για ένα λεπτά και έπειτα τα κρεμμύδια και όλα τα άλλα υλικά αφήνουμε να σιγοβράσει για μια με μιάμιση ώρα.