Ένα πολίτικο φαγητό με πολλές δικές μου πινελιές μέσα...
Ψιλοκόβουμε τα στομαχάκια και τα σωτάρουμε στο λάδι.
Προσθέτουμε και τα κρεμμυδάκια και συνεχίζουμε το σωτάρισμα.
Σβήνουμε με τον χυμό λεμονιού.
Προσθέτουμε 2 κούπες ζεστό νερό και σιγοβράζουμε το φαγητό μέχρι να μαλακώσουν τα συκωτάκια.
Στην συνέχεια προσθέτουμε άλλες 3 κούπες ζεστό νερό και το ρύζι.
Προσθέτουμε τέλος τον άνιθο και το δυόσμο.
Βράζουμε το φαγητό μας μέχρι να απορροφήσει τα υγρά του.