Ρολό χοιρινό κατσαρόλας της Λίνας
Πολύ εύκολη
Σχετικά φθηνή

Ρολό χοιρινό κατσαρόλας της Λίνας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Ρολό χοιρινό κατσαρόλας της Λίνας

Ξεπλύνετε το ρολό του κρέατος και βάλτε το στην κατσαρόλα ή τη χύτρα μέσα στο δίχτυ του μαζί με το λάδι σε δυνατή φωτιά.
Προσθέστε και τη μία σκελίδα σκόρδο ολόκληρη.
Γυρίζετέ το μέχρι να ροδίσει καλά από όλες τις πλευρές, χωρίς να κολλήσει. Προσέξτε να μην το τρυπήσετε!
Μόλις είναι έτοιμο, αφαιρέστε την καμμένη πια σκελίδα του σκόρδου και σβήστε το κρέας με το κρασί.
Άλατοπιπερώστε, βάλτε το καρότο, την πατάτα, το σέλινο και το σκόρδο και τέλος το νερό.
Κλείστε τη χύτρα και αφήστε να βράσει για 45 λεπτά. (Στην κατσαρόλα 1,5 ώρα ή μέχρι να είναι έτοιμο, προσθέτοντας νερό όταν χριεάζεται).
Όταν είναι έτοιμο, βγάλτε το ρολό από την κατσαρόλα και βάλτε το σε κλειστό σκεύος στο ψυγείο για αρκετές ώρες (π.χ όλο το βράδυ).
Πολτοποιήστε τα υπόλοιπα υλικά της κατσαρόλας ώστε να κάνετε μία σχετικά πυκνή σαλτσούλα.
Όταν το κρέας έχει κρυώσει, αφαιρέστε προσεκτικά το διχτάκι και κόψτε σε λεπτές φέτες.

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search