Πρωταγωνιστής και εδώ το ινδοκάρυδο! Θα την λατρέψετε. Αφράτο παντεσπάνι σε συνδυασμό με τρεμουλιαστή κρέμα!
Προθερμαινετε το φούρνο στους 160 αντιστασεις. Τσερκι 28 εκ. Ή ταψάκι.
Βουτυροαλευρωνετε το Τσερκι ή το ταψάκι σας.
Σε μίξερ χτυπάμε Τ αβγά με τη ζάχαρη, μεχρι να ασπρισουν. (Αλεύρι και μπέικιν κοσκινισμενα) μπαίνουν στο μίγμα με τα αυγά και ανακατεύουμε απαλά. Ρίχνουμε στο Τσερκι, φουρνος, δεύτερο ράφι από κάτω και ψήνουμε για 20 με 25 λεπτά. Δοκιμή με οδοντογλυφιδα. Βγάζουμε, και το βάζουμε πάνω σε σχαρα να κρυώσει. Μόνο όταν κρυώσει τελείως κόβουμε σε 3 δίσκους με πριονωτο μαχαίρι.
Κρεμα
Βάζετε γάλα και ζάχαρη σε κατσαρόλα, κρατώντας όμως ένα ποτήρι γάλα από τη συνολική ποσότητα για να διαλύσετε το Νισεστε. Μόλις αρχίσει να βράζει ρίχνετε το διαλυμένο στο γάλα Νισεστε ανακατεύετε μέχρι να αρχίσει να βγάζει φουσκάλες. Κατεβάζετε από την Εστια και ρίχνετε τις βανίλιες και το ξύσμα και ανακατευετε. Απλωνετε τη κρέμα σε ταψί φούρνου και σκεπάζει την επιφάνεια με μεμβράνη κολλημένη πάνω στη κρέμα. Πρέπει να κρυώσει τελείως.Πριν τη Συναρμολογηση θα πρέπει να τη χτυπήσετε με το μίξερ να αφρατεψει
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ
Παντεσπάνι- κρέμα_παντεσπανι_κρεμα _παντεσπάνι. Στη επιφάνεια βάζετε κρέμα, αλλά και περιφερεικα στα τοιχωματα. Βάζετε πάνω και πλάγια το ινδοκάρυδο.