Εμενα μου βγηκε αρκετα ψηλή,αυτο μπορείτε να το ρυθμισετε,αναλογα το ταψι σας ,αναλογα τα αυγα κ ριχνοντας λιγο μπεικιν παραπανω.σε αυτη εβαλα 6 αυγα σε καθε παντεσπάνι κ εψησα σε 30 αρι ταψι.,εγω όμως θα σας γραψω με 3 αυγα και αν θέλετε εσεις απλα διπλασιάζεται..η συνταγη του παντεσπάνι είναι για ενα,,εγω εφτιαξα 3 ξεχωριστα,
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
Χτυπαω αυγα ζαχαρη κ βανίλιες στο μιξερ,να ασπρισουν,κοσκινιζω αλεύρι κ κακαο και ριχνω με απαλες κινήσεις..στρωνω λαδόκολλα κ ριχνω το μιγμα,ψηνω για 25 λεπτα στους 180
ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΉΣ ΣΟΚΟΛΆΤΑΣ
Ανακατεύουμε συνεχως σε μια κατσαρόλα ολα τα υλικα να μην κόλλησει,μεχρι να δεσει κ να γίνει λρια κρεμα,κατεβάζουμε απο τη φωτιά και μεταφερουμε σε μπολ σκεπάζουμε με μεμβράνη κ αφήνουμε να κρυώσει.Μετα βάζουμε ψυγειο να παγώσει καλα,,βγαζουμε χτυπαμε στο μιξερ και είναι έτοιμη προς χρηση.
ΣΙΡΟΠΙ:
2 ποτήρια ζαχαρη
2,5 ποτήρια νερο
Φλούδα λεμονιού
Βράσιμο για 5 λεπτα
Απο πανω εριξα γλασο,χρησιμοποίησα 2 κουβερτούρες και 250μλ γάλα εβαπορέ,,οση κουβερτούρα τοσο εβαπορέ πάει.
Σαντιγί γκαρνι 1 κουτί για τα πλαϊνά,ετοιμη ζαχαροπαστα για τα λουλούδια..
Συναρμολογω,παντεσπάνι,σιροπι κρεμα εναλλαξ και βαχρω ψυγειο να παγωσει πολυ καλά πριν ολοκληρωσω με γλασο και σαντιγι.