Για το παντεσπανι
4 αυγα
1 κουπα του νες ζαχαρη
1 κουπα του νες αλευρι γοχ
2 βανιλιες
2 κουταλιες της σουπας κακαο
Μισο κουταλακι μπεικιν παουντερ
Μια πρεζα αλατι
Για την κρεμα
1 λιτρο φυτικη κρεμα
500γρ πραλινα
Για την γκαναζ
125γρ κρεμα γαλακτος
125 κουβερτουρα γαλακτος
Για διακοσμηση
3 πακετα πουρακια
Μισο πακετο γκοφρετες
Φτιαχνω το παντεσπανι απο την προηγουμενη μερα ωστε να μπορω να το κοψω ευκολα!
Χτυπαω τα αυγα με τη ζαχαρη και το αλατι για 10 λεπτα.
Μετα ριχνω τα υπολοιπα υλικα κοσκινισμενα και ανακατευω καλα με μια μαριζ.
Ψηνω στους 180 βαθμους για 15-20 λεπτα.
Για το σιροπι
4 κουταλιες της σουπας ζαχαρη
1 κουπα νερο
1 κουταλακι κονιακ
Βραζω για 5 λεπτα
Για την κρεμα
Χτυπαω την κρεμα με την πραλινα μεχρι να γινει σαντιγι.
Για την γκαναζ
Ζεσταινω την κρεμα γαλακτος αφαιρω απο την φωτια ριχνω την κουβερτουρα και ανακατευω μεχρι να λιωσει.