Ελαφρύ γλυκό ψυγείου με την διακριτική παρουσία της φράουλας.
Χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν και προσθέτουμε το αλεύρι και το αμύγδαλο ανακατεύοντας απαλά. Στρώνουμε λαδόκολλα στο ταψί μας μεγέθους 30*40εκ. και απλώνουμε το μείγμα μας. Ψήνουμε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο στους 170 για 15΄.
Χτυπάμε την κρέμα στιγμής με το γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης.
Για την επικάλυψη: Χτυπάμε στο μίξερ ότι από τα δύο επιλέξουμε έως ότου αφρατέψουν.
Συναρμολόγηση πάστας:
Όταν κρυώσει το παντεσπάνι απλώνουμε από πάνω την κρέμα βανίλιας. Στη συνέχεια απλώνουμε μια στρώση μαρμελάδας και τελειώνουμε με σαντιγί.
Η διακόσμηση έγινε με λίγη μαρμελάδα που περάστηκε από το μούλτι για να λιώσουν τα κομματάκια.