Κέικ σιροπιαστό με ινδική καρύδα.
φτιάχνουμε πρώτα το σιρόπι βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και από την ώρα βρασμού μετράμε 6 λεπτά και αφαιρούμε. Για το κέικ βάζουμε τα αυγά με την ζάχαρη να χτυπηθούν καλά μέχρι να ασπρίσει το μείγμα. Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υγρά και ρίχνουμε το σιμιγδάλι έπειτα την καρύδα και τέλος το αλεύρι. Ενσωματώνουμε με τα αυγά σιγά σιγά και με κυκλικές κινήσεις. Βάζουμε σε λαδωμένο ταψί 25Χ37 και ψήνουμε αντιστάσεις σε ζεστό φούρνο για 40 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμο σιροπιάζουμε αμέσως και αφήνουμε για μια ώρα έπειτα το κόβουμε και σερβίρουμε.