Γεμιστά σουδάκια με τραγανή καραμέλα
Για τα σουδάκια
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός τα αυγά και αρχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να πήξη καλά. Μόλις πήξη με μια ξύλινη σπάτουλα συνεχίζουμε το ανακάτεμα για 3-4 λεπτά ακόμα να φύγει η υγρασία. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει η βάζουμε στο μίξερ σε δυνατή ταχύτητα ώστε να το βοηθήσουμε να κρυώσει. Όταν κρυώσει χτυπάμε και ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά. Βάζουμε σε κορνε με μύτη πάνω από 13αρα. Κάνουμε ροζέτες σε ένα ταψί με λαδόκολλα και αλείφουμε με τα ασπράδια των αυγών με λίγο γάλα. Ψήνουμε αντιστάσεις στους 200 βαθμούς για δέκα λεπτά και έπειτα στους 180 για αλλά 20. ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΟΣΟ ΨΗΝΩΝΤΕ όταν είναι έτοιμα ανοίγουμε το φούρνο και βάζουμε μια πετσέτα αλλά τα βγάζουμε από μέσα αφήνουμε να κρυώσουν αργά. Όταν είναι έτοιμα τρυπάμε από κάτω και τα γεμίζουμε με την κρέμα
Κρέμα
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός το βούτυρο ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να πήξη καλά τέλος βάζουμε το βούτυρο. Βάζουμε σε μπολ και βάζουμε από πάνω μεμβράνη βάζουμε ψυγείο για μια ώρα τουλάχιστον. Όταν θέλουμε να την δουλέψουμε βγάζουμε την κρέμα και την χτυπάμε με ένα μιξερακι να αφρατεψει. Γεμιζουμε τα σουδάκια
Καραμελα
Βάζουμε ολα τα υλικα μαζι και ανακατεύουμε οταν αρχισει και παιρνει χρυσο χρωμα η φτασει στους 160 βαθμους βγαζουμε απο την φωτια και περιχυνουμε τα σουδάκια
Για παραπάνω λεπτομέριες δειτε το βίντεο
https://www.youtube.com/watch?v=U1HeYPWfAC0&feature=youtu.be