Παστάκια τυλιχτά (35 κομματια) για γιορτές ευκολα και γηργορα.
Φτιάχνουμε το σιρόπι βάζοντας όλα τα υλικά μαζί εκτός του κονιάκ και μετράμε 3 λεπτά από την ώρα βρασμού και ρίχνουμε το κονιάκ. Αποσύρουμε από την φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει. Για την γέμιση κόβουμε τις σοκολάτες σε ψιλά κομματάκια και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος αφού την έχουμε βάλει να ζεσταθεί αρκετά. Ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη. Χτυπάμε τα 700γρ κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί βάζοντας τις δυο βανίλιες και την άχνη ζάχαρη. Αρχίζουμε και ρίχνουμε την σοκολάτα λίγο λίγο στην σαντιγί ανακατεύοντας με κυκλικές κινήσεις μέχρι να πάρει όλη την σοκολάτα. Βάζουμε ψυγείο για μισή ώρα να δέσει. Απλώνουμε σε ένα ταψάκι με τσέρκι 24 μπισκότα σαβαγιαρ βουτηγμένα πρώτα στο σιρόπι. Ρίχνουμε την μισή γέμιση και έπειτα βάζουμε άλλη μια στρώση μπισκότα. Ρίχνουμε την υπόλοιπη γέμιση και βάζουμε στην κατάψυξη για τρεις ώρες. Μετα τις τρεις ώρες βγάζουμε το τσέρκι και κόβουμε μερίδες 7Χ4 εκατοστά. Ξαναβάζουμε κατάψυξη για τουλάχιστον 7 ώρες να παγώσουν καλά. Λιώνουμε την σοκολάτα και περιχύνουμε τα παστάκια. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και είτε τα τυλίγουμε είτε βάζουμε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο διαγώνια.