Κορμός μωσαϊκό σαλαμι πανευκολο γλυκάκι σε δέκα λεπτά μόνο
Βάζουμε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα μόλις λιώσει βάζουμε την σοκολάτα ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα βάζουμε μια τσιμπιά αλάτι και βγάζουμε από την φωτιά. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος την άχνη και το κακάο ανακατεύουμε καλά να πέσει η θερμοκρασία. Έχουμε σπάσει τα μπισκότα και τα ψεκάζουμε με το κονιάκ ρίχνουμε το μείγμα που έχουμε φτιάξει στα μπισκότα και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε σε φόρμες μιας χρήσης στις οποίες έχουμε βάλει μεμβράνη πιέζουμε καλά, κλείνουμε τις μεμβράνες και βάζουμε για δυο ώρες κατάψυξη. Μετα από δυο ώρες το γλυκό μας είναι έτοιμο
Καλή επιτυχία.