Χοντροκόβουμε το χοιρινο που είναι 1500γρ σε μεγάλες μπουκιές και το τσιγαρίζουμε από όλες τις μεριές, μαζί με το κρέας ρίχνουμε 1 ψιλοκομμένο μεγάλο κρεμμύδι και τα κοτσάνια από τα ασπρομανίταρα αφού τα έχουμε ψιλοκόψει!
Τα σβήνουμε με λευκό κρασί και μόλις εξατμισθεί το αλκοόλ βάζουμε 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού και μουστάρδα και το σιγοβράζουμε περίπου 90 λεπτά, όταν είναι σχεδόν έτοιμο το φαγητό, ρίχνουμε τα μανιταρια και τις πιπεριές, βράζουμε το φαγητό άλλα 15 λεπτά και είναι έτοιμο!