Μπουρεκάκια γλυκά ιδανικό συνοδευτικό για τον καφέ μας!
Βάζουμε τα υλικά σε μια κατσαρόλα να βράσουνε και ανακατεύουμε διαρκώς έως ότου δέσει και πήξει. Προσθέτουμε το αμύγδαλο όταν την κατεβάσουμε απο τη φωτιά. Για το φύλλο ανακατέυουμε τα υλικά μας να γίνουν μια ζύμη κανονική και την αφήνουμε να ξεκουραστεί. Κόβουμε το φύλλο μας σε ατομικές μερίδες βάζουμε στο κέντρο κρέμα και κλείνουμε σε τριγωνάκι ή ότι άλλο σχήμα μας αρέσει. Τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο. Αν θέλουμε κατά το σερβίρισμα ρίχνουμε άχνη ζάχαρη.