Την έκανα στην χύτρα.
Ζέστανα ελαιόλαδο και έριξα ολόκληρα τα κρεμμύδια. Όταν γυάλισαν πρόσθεσα τις πατάτες, τα καρότα και τα τσιγάρισα.
Έριξα νερό μέχρι να καλυφθούν, αλατοπιπέρωσα, έκλεισα την χύτρα και μαγείρεψα για 12 λεπτά, από την ώρα που άρχισε να σφυρά.
Την άνοιξα, έλεγξα την κατάσταση των λαχανικών, έβαλα το ψάρι και το σέλινο, την έκλεισα ξανά και μαγείρεψα για άλλα 14 λεπτά.
Όταν τελείωσα το βράσιμο, δοκίμασα το αλάτι, έριξα των χυμό από 2 λεμόνια, ανακίνησα την κατσαρόλα και την άφησα στην κλειστή εστία για 1 λεπτό, να απορροφήσει το φαγητό το λεμόνι.
Μέχρι να σερβίρω έκανα την μαγιονέζα με:
2 κρόκους αυγών
1,5 κ.σ. πικάντικη μουστάρδα
300 ml σπορέλαιο
1 κ.σ. λευκό ξίδι
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
αλάτι και πιπέρι
Έβαλα σε δοχείο τους κρόκους, πρόσθεσα τη μουστάρδα, το αλατοπίπερο και τα χτύπησα με το ραδομπλέντερ. Όταν ανακατεύτηκαν συνέχισα το χτύπημα ρίχνοντας το λάδι σαν κλωστή. Στο τέλος έριξα το λεμόνι και το ξίδι. Η μαγιονέζα έδεσε και πήρε βελούδινη υφή.