Σοτάρουμε το κρέας, τα κρεμμύδια,το καρότο, την πιπεριά, τα πράσα, τη ρίζα Σελινου σε κομμάτια ,τα κρεμμυδάκια,και αφήνουμε να βράσει περίπου 40 λεπτά .
Μετά προσθέτουμε το αρκετό σε μικρά κομμάτια, τα μυρώνια και το σέλινο.
Αφήνουμε να βράσουν και το αυγοκόβουμε.
Χτυπάμε 3 λεπτά στο μίξερ 2 αυγά ολόκληρα με μισή κγ κόρν φλαουρ, μετέ το λεμόνι και λίγο λίγο ζωμό από το φαγητό.
Τέλος το ρίχνουμε στην κατσαρόλα και κουνάμε κυκλικά.