Σιροπιαστο με ινδοκαρυδο & κουβερτουρα νηστισιμο
φτιάχνουμε το σιρόπι… όλα τα υλικά μαζί μόλις πάρει βράση μετράμε 9 λεπτά και αφήνουμε να κρυώσει όσο φτιάχνουμε το γλυκό Απλώνουμε τα φύλλα κρούστας ένα ένα και ρίχνουμε σταγόνες από το σπορέλαιο, βάζουμε μια στρώση ινδοκαρυδο και μια στρώση σοκολάτα σκεπάζουμε με φύλλο βάζουμε σπορέλαιο και συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα. Βάζουμε το ταψάκι μισή ώρα στο ψυγείο για να μπορέσουμε να κόψουμε. Κόβουμε μικρά κομματάκια Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 160 αντιστάσεις για 55-60 λεπτά. Όταν είναι έτοιμο σιροπιάζουμε αμέσως με καυτό γλυκό και σιρόπι όσο έχει κρυώσει.